2040 Budaörs, Budapesti út 69.
E-mail: budaors@ablakplast.hu
Telefon: 06 23/428-277
Mobil: 06 70/ 615 5500
H-P: 9:00-17:00 Hv.: Zárva
1132 Budapest, Csanády u. 24.
E-mail: pest@ablakplast.hu
Telefon: 06 1/781-1628
Mobil: 06 70/ 422 2949
H-P: 9:00-17:00 Hv.: Zárva
Műanyag és fa ablakok, beltéri és bejárati ajtók, erkélyajtók, garázskapuk – Ablakplast.hu

Termékeink

Ablak – Erkélyajtó

Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (légkamrák száma, üveg hőátbocsátási tényezője) azonos értéket mutat.

Bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtó sokféle szempont alapján választható ki. Fontos lehet az esztétikum, a biztonság és nem mellesleg az ár is. A speciálisan legyártott műanyag profilok és a különösen stabil merevítéseknek köszönhetően, a bejárati ajtó beépítése végtelen sok formában és felületi megjelenésben lehetséges...

Beltéri ajtó

A beltéri ajtók térhatároló szerepük mellett jóval több jelentőséggel bírnak! Harmonikus egységbe zárja környezetét, de akár új teret is nyithat. Kifejezi stílusunkat, ízlésünket és gondolatainkat, valamint meghatározó szerepet tölt be környezete hangulatának kialakításában.

Garázskapu

Cégünkkel szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki a számára legmegfelelőbb Hörmann garázskapu kiválasztására törekszik, akár kézi, akár automatikus mozgatással. A választék, valamint a kaputípusok és automatizálási lehetőségek bemutatása mellett méretezési, és beépítési segítséget nyújtunk azoknak, akik most teszik meg e témában a kezdeti lépéseiket.

Párkány

A műanyag nyílászárókhoz leginkább a szintén műanyag külső belső könyöklőt ajánljuk, színtartóságuk, könnyű szerelhetőségük és együttes harmonizálásuk miatt. Az ablakok beépítése nemcsak a rögzítéssel és PUR hab szigeteléssel ér véget. Fontos, hogy minél előbb felkerüljenek a külső párkányok a vízszintesen kijavított kávára az odaverő esővíz elvezetése végett.

Redőny – Rovarháló

Termékeink színvonala megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, rövid határidővel, kiegészítő termékeinkre 3 év teljeskörű garanciát vállalunk.
Az árnyékolástechnika minden területén állunk megrendelőink rendelkezésére, legyen szó akár külső, akár belső árnyékolásról.

Tetősík ablak

Az új technikai megoldásoknak köszönhetően számtalan megoldás kínálkozik a tetőtéri bevilágítás és más funkciók ellátására. A tetőablakok, tetősíkból kiemelt tetőfelépítmények beépítésére számtalan lehetőség kínálkozik.

Télikert

Ha Önnek az átlagos nem kielégítő, ha Ön keresi a kiválót és az egyediséget, és nem veszi félvállról a befektetéseit, akkor érdemes minket felkeresnie. A lakótérbővítés különleges módja a télikert kivitelezés, amikor az eddig kihasználatlan teraszt, erkélyt, vagy garázstetőt beépítve értékes élettérhez jutunk, növelve az ingatlanunk lakóterét.

Szellőztető rendszerek

A lakások tömeges energetikai korszerűsítésének kezdete óta jelentősen megugrott azok száma, akik a falakon, sarkokban megjelenő penész miatt panaszkodnak. A penész megjelenése az esetek túlnyomó többségében a nem kielégítő légcserére vezethető vissza.