Termékeink

Ablak – Erkélyajtó

Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (légkamrák száma, üveg hőátbocsátási tényezője) azonos értéket mutat.

Bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtó sokféle szempont alapján választható ki. Fontos lehet az esztétikum, a biztonság és nem mellesleg az ár is. A speciálisan legyártott műanyag profilok és a különösen stabil merevítéseknek köszönhetően, a bejárati ajtó beépítése végtelen sok formában és felületi megjelenésben lehetséges...

Garázskapu

Cégünkkel szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki a számára legmegfelelőbb Hörmann garázskapu kiválasztására törekszik, akár kézi, akár automatikus mozgatással. A választék, valamint a kaputípusok és automatizálási lehetőségek bemutatása mellett méretezési, és beépítési segítséget nyújtunk azoknak, akik most teszik meg e témában a kezdeti lépéseiket.

Párkány

A műanyag nyílászárókhoz leginkább a szintén műanyag külső belső könyöklőt ajánljuk, színtartóságuk, könnyű szerelhetőségük és együttes harmonizálásuk miatt. Az ablakok beépítése nemcsak a rögzítéssel és PUR hab szigeteléssel ér véget. Fontos, hogy minél előbb felkerüljenek a külső párkányok a vízszintesen kijavított kávára az odaverő esővíz elvezetése végett.

Redőny – Rovarháló

Termékeink színvonala megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, rövid határidővel, kiegészítő termékeinkre 3 év teljeskörű garanciát vállalunk.
Az árnyékolástechnika minden területén állunk megrendelőink rendelkezésére, legyen szó akár külső, akár belső árnyékolásról.

Tetősík ablak

Az új technikai megoldásoknak köszönhetően számtalan megoldás kínálkozik a tetőtéri bevilágítás és más funkciók ellátására. A tetőablakok, tetősíkból kiemelt tetőfelépítmények beépítésére számtalan lehetőség kínálkozik.

Télikert

Ha Önnek az átlagos nem kielégítő, ha Ön keresi a kiválót és az egyediséget, és nem veszi félvállról a befektetéseit, akkor érdemes minket felkeresnie. A lakótérbővítés különleges módja a télikert kivitelezés, amikor az eddig kihasználatlan teraszt, erkélyt, vagy garázstetőt beépítve értékes élettérhez jutunk, növelve az ingatlanunk lakóterét.

Szellőztető rendszerek

A lakások tömeges energetikai korszerűsítésének kezdete óta jelentősen megugrott azok száma, akik a falakon, sarkokban megjelenő penész miatt panaszkodnak. A penész megjelenése az esetek túlnyomó többségében a nem kielégítő légcserére vezethető vissza.